Akcija Transavia: povratni leti iz Ljubljane v Amsterdam že za 64€!

by

8.10.2019: Ugodno v Amsterdam iz Ljubljane s prevoznikom Transavia! Povratne letalske karte so v trenutni akciji na voljo že za 64€, akcija pa velja za potovanja v jesenskih in zimskih terminih. Najugodnejše karte lahko poiščete kar direktno na strani prevoznika >>>TUKAJ<<<.

V osnovno ceno je všteta 10kg ročna prtljaga. Kupiti je možno tudi samo enosmerno vozovnico za pol nižjo ceno, 32€ (idealno za krožna potovanja z več destinacijami)!

Več informacij pa je na voljo tudi na naši sestrski strani, ki se osredotoča na lete z ljubljanskega letališča: www.letimzbrnika.si

Akcija letov v Amsterdam: direktne povratne iz Ljubljane že za 64€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
Skyscanner Hotels (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

4.4.2017: Pravkar je na Brniku pristalo prvo letalo novega nizkocenovnega prevoznika pri nas, Transavia! First minute povratne vozovnice v Amsterdam so še vedno na voljo že za samo 58€ (september, oktober), poceni pa lahko v Amsterdam poletite tudi v ostalih mesecih!

Primer najcenejše karte:

Ljubljana – Amsterdam 58€

Nakup kart po najnižjih cenah je možen tudi na spletni strani prevoznika: Transavia.com

10.1.2017: Še je na voljo nekaj poceni terminov za potovanja v Amsterdam! Največ letov po 50€ lahko najdete za lete v juniju 2017. Akcija traja do 17.1.

4.1.2017: Akcija prevoznika Transavia za lete iz Ljubljane v Amsterdam! Že tako nizke cene so zdaj še dodatno znižane, povratne vozovnice so lahko vaše že za 50€, po taki ceni pa je na voljo še več terminov, kot jih je bilo po prejšnji najnižji ceni (58€)! Akcija velja za lete v aprilu, maju in juniju 2017, traja pa do 17.1. oziroma do razprodaje prostih mest. Najcenejše karte na poznejših datumih so na voljo po ceni od 58€ naprej.

Primer

Ljubljana – Amsterdam 50€  (maj-junij)

Ljubljana – Amsterdam 50€ (junij)

lju-ams-500

 

Primer možnih terminov po akcijski ceni za maj 2017:

lju-ams-50

Prejšnje objave:

15.12.2016: V Amsterdam lahko s prevoznikom Transavia iz Ljubljane po najnižji ceni še vedno poletite tudi v najvišji poletni sezoni, v juniju, juliju in avgustu 2017! Poleg tega pa so odprte tudi že rezervacije za jesenske termine (september in oktober 2017).

Primeri terminov po najnižjih cenah za visoko poletno sezono:

Primer rezervacije v avgustu:

lju-ams-58-avg

12.10.2016: Še je ostalo nekaj najcenejših letov iz Ljubljane v Amsterdam s prevoznikom TransaviaPovratne vozovnice so še na voljo po 58€, največ terminov je na voljo v juniju 2017! Nakup kart po takih cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Za rezervacijo kart sledite povezavi na stran prevoznika: Ljubljana – Amsterdam 58€

Cene se sicer po razprodaji najcenejših mest dvignejo le za nekaj €. Več informacij o mestu in letališču Amsterdam je na voljo TUKAJ.

lju-ams-58

27.9.2016: Nov prevoznik na ljubljanskem letališču – Transavia! Nizkocenovna podružnica prevoznika KLM bo iz Ljubljane od začetka aprila 2017 letela 3-krat na teden, cene povratnih vozovnic pa se začnejo že pri samo 58€! Lete bo družba opravljala s 183-sedežnim letalom Boeing 737 ob torkih, četrtkih in nedeljah. Na voljo so tudi poletni leti po taki ceni!

Primer:

Ljubljana – Amsterdam 58€ (povratna)