New York le 181€ iz Milana!

by

Super cene do ZDA v oktobru!

S prevoznikom TAP Portugal lahko z le enim hitrim prestopom v Lizboni poletimo do ZDA (New Yorka) po zares fenomenalnih cenah za povratno karto. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname. ZDA so trenutno še zaprte (v kolikor nismo prej bili 14 dni izven območja Šengna), upamo pa, da se bo to kmalu spremenilo (obratno so potovanja že mogoča). Priporočamo nakup fleksibilne vozovnice!

OPOZORILO!

Omenjene ponudba letov in namestitve preko Bookinga ne veljajo za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Primeri povratnih letov*: 

Milano – New York (6.10.2021 – 24.10.2021) – 181€

Milano – New York (8.10.2021 – 24.10.2021) – 181€

Milano – New York (15.10.2021 – 24.10.2021) – 181€

Milano – New York (18.10.2021 – 24.10.2021) – 188€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za  najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb, zajtrk … ).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, je pa potrebno izpolniti obrazec ESTA, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
EUROBUS PREVOZI (varno, udobno in cenovno ugodno potovanje. Najboljša ponudba zasebnih prevozov na letališča za posameznike in skupine.)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

5.1.2020: New York iz Benetk že za 250€!

Super cene za potovanje v New York iz bližnji Benetk. Povratne karte lahko v več terminih kupite že za 28€, v vsako smer pa je en kratek postanek v Münchnu. Na voljo je veliko terminov od aprila do junija (tudi čez 1. maj) ter potem jeseni od septembra do novembra!

Primeri:

Benetke – New York 250€ (april)

Benetke – New York 258€ (čez 1. maj)

Benetke- New York 250€ (september)

Super cene Lufthanse za potovanja v New York iz sosednjega Trsta. Povratne karte lahko v več terminih kupite že za 344€, v vsako smer pa je en zelo kratek postanek v Münchnu. Končna destinacija je na letališče Newark, ki je izmed newyorških najbližje središču mesta.

Primeri:

Trst – New York 344€ (januar)

Trst – New York 350€ (marec)

Fantastična priložnost za obisk ZDA, ki je ne smete izpustiti! V first minute terminih so povratne karte v New York z Dunaja na voljo že za pičlih 215€, in to z ekspresnim prestopom! Le malce višje, a še vedno odlične cene pa so na voljo tudi za september in oktober!

Primeri letalskih kart:

Dunaj – New York 215€ (6.11. – 13.11.)

Dunaj – New York 230€ (4.12. – 11.12.)

Dunaj – New York 219€ (22.1. – 29.1.)

Dunaj – New York 236€* / 268€ (23.9. – 29.9.)

Dunaj – New York 236€* / 263€ (1.10. – 8.10.)

7.5.2019: Odlične first minute cene za potovanja v New York iz Benetk še vedno na voljo!

3.5.2019: Super poceni first minute leti iz Benetk v New York! Povratne karte s TAP Air Portugal so v različnih terminih od novembra 2019 naprej na voljo že za 287€! Več letov po taki ceni najdete po novem letu, v posameznih terminih pa tudi že prej. Cene so najnižje redne za to relacijo in veljajo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – New York 287€ (november)

Benetke – New York 287€ 293€ (januar)

Top cena za najvišjo poletno sezono 2018! Iz Budimpešte lahko v New York v top terminih poletite že za samo 314€, v Boston pa že za 355€ s prevoznikom TAP Portugal! Zaenkrat je na voljo še kar nekaj terminov po taki ceni, vendar se zaradi poletne potovalne mrzlice lahko cene kaj hitro dvignejo. Ugodno lahko v New York in Boston poletite tudi z drugih okoliških letališč (vendar so najboljše cene na voljo iz Budimpešte). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Budimpešta – New York 314€

Milano – New York 370€

Benetke – New York 391€

München – New York 435€ (podobne cene tudi iz Bologne, Benetk, Dunaja,…)

Budimpešta – Boston 355€

Benetke – Boston 368€

V nekaterih primerih je v Lizboni daljši postanek, ki omogoča hiter ogled mesta.