Okoli sveta: ZDA + Kanada + Bali (Indonezija) + Malezija + Iran že za samo 749€ (odhod z Dunaja)!

by

Če iščete nove popotniške izzive, potem je potovanje okoli sveta idealen izziv za vas! Tokrat smo sestavili zanimivo potovanje v smeri proti zahodu z odhodom in povratkom na Dunaj! Od tam najprej poletite v Los Angeles, nato po zahodni obali ZDA pripotujete v Kanado (Vancouver), od koder nato preko kitajske odletite na čudoviti Bali. Z Balija nato potujete naprej v Malezijo, od tam pa v skrivnostni Iran. Iz Irana je povratek nazaj na Dunaj. Spodnji primer je narejen za termin 3.3. – 29.3.2017, cena vseh vozovnic pa je samo 749€. Ker je sicer za skoraj vsak segment potovanja na voljo veliko terminov po najnižjih cenah, lahko potovanje priredite tudi svojim željam (ga skrajšate, ali dodate še kakšno destinacijo). Karte so po spodnjih cenah na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 3.3. – 29.3.2017:

Dunaj – Los Angeles 173€ 3.3.

vie-lax-173

Los Angeles – Seattle 54€ 12.3. ali direktno v Vancouver 89€

lax-sea-55

Vancouver – Bali 275€ 14.3.

yvr-dps-275

Bali – Kuala Lumpur 48€ 19.3.

dps-kul-48

Kuala Lumpur – Teheran 110€ 21.3.

kul-ika-110

Teheran – Dunaj 89€ 29.3.

ika-vie-89

Ker gre v večini primerov za nizkocenovne prevoze je v ceno všteta samo ročna prtljaga.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).