Poteklo: Budimpešta – Lima – Dunaj le 526€!

by

Edit: letalskih kart po taki ceni se žal ne da več kupiti.

Odpotujte po odlični first minute ceni v Peru! Povratne karte z odhodom iz Budimpešte ter povratkom na Dunaj so na voljo za zgolj 492€! V ceno je vključena tudi check-in prtljaga! V vsako smer sta dva postanka, a malce daljši je le en, in sicer ob vračanju v New Yorku, ki ga lahko izkoristite za hiter skok na kavo v središče mesta.

Budimpešta – Lima – Dunaj 492€ (22.1.-5.2.)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
Skyscanner Hotels (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Poletite v eno najlepših južnoameriških držav super ugodno iz Benetk! Povratna vozovnica v Peru je z ameriškim prevoznikom Delta v septembru na voljo že za 561€! Ob odhodu je postanek v Atlanti ekspresen, ob vračanju pa daljši, a ob ugodni uri, tako da si lahko pred dolgim letom v Evropo ogledate še to ameriško mesto.

Benetke – Lima 561€ (3. 9. – 17. 9.)

5.10.2018: Po podobni ceni (565€) zdaj lete v Peru ponuja tudi Air Europa.

4.10.2018: Ugodni leti v Peru iz Benetk! Z družbo KLM (in partnerji) lahko to neverjetno deželo obiščete že za 578€ v številnih terminih od novembra 2018 do maja 2019. Na poti je samo po en postanek v Amsterdamu ali Parizu, možno je najti tudi take lete, da je ta postanek kratek. Akcija traja do 7.10.2017 oziroma do razprodaje najcenejših prostih mest na posameznem letu. V ceno je všteta samo ročna prtljaga.

Primer:

Benetke – Lima 565€ / 578€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

27.1.2017: Še nekaj dni so na voljo poceni leti v Limo! Leti z Iberio so na voljo do 1.2., trenutno pa poteka tudi akcija prevoznikov KLM+AF, ki po (skoraj) isti ceni ponuja lete do 2.2.2017. Cena povratnih letov je okoli 578€!

Benetke – Lima 578€

17.1.2017: Ugodni leti v Peru iz Benetk! Z družbo Iberia lahko to neverjetno deželo obiščete že za 589€ v številnih terminih do sredine junija 2017. Na poti je samo po en postanek v Madridu, ponavadi je tudi ta precej kratek. Akcija traja do 1.2.2017 oziroma do razprodaje najcenejših prostih mest na posameznem letu.

Primer:

Benetke – Lima 580€

vce-lim-589