Potovanje okoli sveta: Benetke – Seoul – Guangzhou – Los Angeles – Benetke za samo 625€!

by

Super poceni okoli sveta z odhodom iz Benetk! Osnovno potovanje zajema odhod iz Benetk preko Rima v Seoul, od tam pa nato preko mesta Guangzhou v Los Angeles! Iz Los Angelesa se vrnete nazaj v Benetke. To je samo osnovna pot okoli sveta, ki jo lahko seveda nadgradite z dodatnimi izleti v Aziji in ZDA (npr. nizkocenovniki v Aziji, roadtrip po ZDA). Na poti iz Seoula v Los Angeles lahko po isti ceni izberete tudi let, kjer imate v mestu Guangzhou daljši postanek (19h) in si s tem omogočite krajši ogled mesta. Cena osnovnih kart za potovanje je samo 625€!

Primer:

Benetke – Seoul / Los Angeles – Benetke 348€ 2.-23.5.

vce-icn-lax-vce

Seoul – (Guangzhou) – Los Angeles 277€ 9.5.

sel-lax-277

Po podobnih cenah je sicer na voljo več različnih terminov letov! Predlagamo, da najprej rezervirate let iz Benetk, nato pa po nekaj dneh poiščete še let preko Tihega oceana (pri prvem gre verjetno za error fare).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).