Povratne letalske karte iz Münchna na Mauritius za samo 521€!

by

12.5.2016: Ugodne povezave iz Münchna na Mauritius v letu 2017 (januar-marec) so še vedno na voljo! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 521€, akcija pa traja do 16.5.2016!

Primer: München – Mauritius 521€

18.4.2016: Ugodna povezava na Mauritius iz Münchna! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 514€, so pa možni termini letov po taki ceni na voljo šele za prve mesece novega leta 2017. Nakup kart po taki ceni je možen samo danes, 18.4.2016! Na poti je običajno daljši postanek v Londonu, potrebna je tudi menjava letališča.

Primer:

München – Mauritius 514€ 522€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-mru-514