Povratne vozovnice iz Münchna ali Dunaja na Mauritius že za samo 512€!

by

11.10.2016: Ponovno so na voljo ugodni leti na Mauritius z Dunaja in Münchna! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 512€, potovati pa je možno v več različnih zimskih terminih. Nakup kart po takih cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primera:

Dunaj – Mauritius 512€

München – Mauritius 529€

Zgornji primer ni edini termin, v katerem lahko ugodno odpotujete na Mauritius. Za iskanje termina, ki vam ustreza, obiščite povezavo in spremenite datume po svojih željah. V večini primerov je potrebna menjava letališča v Londonu (Heathrow-Gatwick). Za direktne transferje med letališči obiščite to povezavo: Heathrow – Gatwick.

Najugodnejše nastanitve na Mauritiusu si lahko poiščete na iskalniku Trivago.si.

Do letališča v Münchnu ali na Dunaju vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-mru-512

Poteklo:

14.6.2016: Ugodni leti na čudoviti Mauritius iz Münchna in Dunaja! Povratne vozovnice so na razpolago že za samo 520€ Dunaja in za 529€ iz Münchna! Nakup kart po teh cenah je možen do 28.6.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev preko spodnjih povezav, za potovanja od januarja do konca marca 2017.

Primer:

vie-mru-522

Poteklo:

Povratne vozovnice so na razpolago že za samo 540€, karte po teh cenah pa so na voljo z Dunaja v septembru/oktobru 2016, po le malce višji ceni pa tudi v juniju z obeh odhodnih letališč! Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev preko spodnje povezave.

Primer:

Dunaj – Mauritius 540€

Dunaj – Mauritius 565€

München – Mauritius 562€

muc-mru-562