Super ugodno!! Iran iz Münchna že za samo 116€, iz Benetk 182€, z Dunaja 223€ (povratna)!!

by

13.11.2015: Še vedno so na voljo super cene za Iran: povratna iz Münchna stane le 116€, z Dunaja pa 223€! Nakup je možen preko spodnjih povezav.

Na voljo tudi ugodni leti iz Benetk zu letalsko družbo AlItalia:

Benetke – Teheran 182€

2.11.2015: Nora cena iz Münchna: povratna karta v Iran (Tehran) stane že samo 116€! Na voljo so posamezni termini v novembru 2015 in februarju 2016. Prevoznik je Ukraine International (prestop v Kijevu). Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primer:

München – Tehran 116€

Dunaj – Tehran 223€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Pogosto lahko najugodnejše termine najlažje najdete na spletni strani letalske družbe, potem pa te iste datume prepišite v vnosno okno agencije iz povezave zgoraj za še ugodnejšo ponudbo.

Do vseh zgornji letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na zgornjih destinacijah lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

muc-ika-114