Tajvan že za 351€ z oddano prtljago!

by

Super cene za povratne lete do Taipeia iz Rima!

V tretjem četrtletju tekočega leta so na voljo odlične povratne povezave do Tajvana z družbo China Southern z odhodom iz Rima. Le en prestop in že se prileti v Taipei! V ceni je poleg ročne prtljage do 8 kilogramov vključena tudi oddana prtljaga do 23 kilogramov. Zelo ugodne pa so tudi namestitve (več spodaj v povezavi).

OPOZORILO!

Omenjene ponudba letov in namestitve preko Bookinga ne veljajo za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah sicer pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Tajvan odprt za turizem brez kakršnihkoli posebnosti.

Primeri povratnih letov*:

Rim – Taipei (24.10.2023 – 6.11.2023) – 351€

Rim – Taipei (28.10.2023 – 17.11.2023) – 351€

Rim – Taipei (28.10.2023 – 1.12.2023) – 351€

Rim – Taipei (7.11.2023 – 22.11.2023) – 351€

Rim – Taipei (18.11.2023 – 4.12.2023) – 351€

Rim – Taipei (21.11.2023 – 4.12.2023) – 351€

Rim – Taipei (5.12.2023 – 15.12.2023) – 351€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Proste namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete TUKAJ ali pa nam pošljite povpraševanje – v naših rezervacijskih sistemih lahko v veliko primerih zagotovimo še boljše cene! V iskalniku lahko spremenite kraj, datum, število oseb, možnosti prehrane …

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA ni/ potrebna (ESTA), več TUKAJ

ZAVAROVANJE ZA TUJINO
ZAVAROVALNICA MERKUR (ne odpravljajte se v tujino brez urejenega zdravstvenega zavarovanja)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

29.8.2014: Tajvan iz Münchna za 480€, tudi za novo leto!

Kitajska družba Air China ponuja odlične cene za obisk Tajvana. Če bi radi novo leto preživeli v tropih, je to odlična priložnost. Povratni let iz Münchna Taipei vam Air China ponuja za le 480€. Na voljo so tudi datumi ugodni za praznovanje novega leta v Tajvanu. Akcija za potovanja sicer traja od 1.11.2014 do 31.5.2015, s prekinitvijo za datume od 18. – 24.12.2014. Karte je potrebno kupiti do 31.10.2014.

Primer:

München – Taipei – München (26.12.2014 – 7.1.2015) 480€

Po teh cenah so karte na voljo na spletni strani agencije Budgetair, za razervacijo kliknite zgornji primer in ustrezno spremenite datume.

Do Münchna vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen in slovensko Vehicle Rent. 

muc-taipei