Za avanturiste: kombinacija kart (letalo-vlak-letalo) iz Ljubljane v Peru že za samo 521€!!

by

10.10.2015: Še vedno je možno ugodno odpotovati v Peru! Kombinacija letalo-vlak-letalo iz Ljubljane je na voljo že za 521€ (v primeru, da se termini z Wizzair-jem iz Ljubljane ujemajo)! Za 50€ več je možen tudi prihod v Cuzco (najbližje večje mesto pri znamenitosti Machu Picchu), Iquitos (Amazonija) ali v druga večja perujska mesta. Za rezervacijo obiščite spodnje povezave, nakup kart (do Lime iz Bruslja) je možen do 12.10.

29.9.2015: Za avanturiste: Ugodno v Peru! Zanimiva kombinacija vlakov in letal po odlični ceni! Iz Bruslja se lahko v Limo odpravite že za samo 491€, v ceno pa je vštet tudi prevoz z vlakom do Amsterdama (in povratek iz Pariza). Cena je tako nizka samo v kombinaciji z vlakom (kar je, v primeru, da priletite na Charleroi, ne na Zaventem, še bolje, saj plačate samo prevoz do železniške postaje). Na voljo je veliko terminov po ceni okoli 500€, vse od novembra 2015 do junija 2016, akcija pa traja do 12.10.2015!

Primera:

Bruselj – Lima 491€
Bruselj – Lima 502€
Bruselj – Cuzco / Lima – Bruselj 560€
Bruselj – Iquitos / Lima – Bruselj 560€

Do Bruslja lahko iz Ljubljane letite že samo za 30€ (Wizzair, brez check-in prtljage). Primer (terminsko nepovezan z zgornjima primeroma do Lime): Ljubljana – Bruselj (Charleroi) 30€

Skupaj vas osnovne karte iz Ljubljane lahko stanejo (v najboljšem primeru) že samo 521€!! Pri rezervaciji bodite pozorni na to, da imate dovolj časa za transferje med letališči. Ob povratku lahko prevoz z vlakom tudi spustite in izstopite v Parizu (vendar je povezava do Ljubljane potem nekoliko dražja, kot če bi šli nazaj do Bruslja).

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bru-lim-491