Sejšeli za le 537€ (povratna iz Milana)

by

V akciji letalske družbe Air Seychelles so na voljo zelo ugodni povratni leti do sanjskih Sejšelov (mednarodno letališče Mahe, oznaka SEZ) iz Milana, z enim prestopom:

Primer: Milano-Sejšeli-Milano 537€

milSEZ537e

Cena velja za nakup preko agencije BudgetAir, za nakup preprosto kliknite na zgornji primer in ustrezno spremenite datume. Akcija velja do 17. oktobra 2014 za lete do 31. marca 2015, ne velja za odhode od 20. do 27. decembra in povratne lete od 2. do 10. januarja. Cena ni na voljo v vseh terminih, če je v svojih terminih ne najdete, nam pišite spodaj v komentarjih ali na info@posvetu.si in pomagali vam jo bomo poiskati. Trenutno je na voljo še veliko terminov, tudi čez zimske počitnice.

Do Milana vas lahko pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve z 10% popustom rezervirajte preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen in slovensko agencijo Vehicle Rent.