Omejena ponudba: Sejšeli, Južnoafriška republika in Združeni Arabski Emirati z eno karto z bližnjih letališč že za 524€!

by

Omejena ponudba za rezervacije do sobote, 21.03.2015!

Si želite obiskati Sejšele, Južnoafriško republiko in Združene arabske emirate? Sedaj je to možno z eno karto že za 524€, vendar samo za nakupe do sobote, 21.3. Odhodi so iz Milana, povratki pa v München. Potujete lahko do 15.12. (povratki do 20.12.). Predvsem v času poletnih počitnic je število sedežev omejeno, odhodi niso možni med 16.7. in 16.8., povratki pa ne med 21.8. in 6.9.

Za rezervacije vam priporočamo, da kliknete spodnji primer ter na levi poljubno spreminjate kraje odhoda ter datume, ob upoštevanju nekaj nasvetov:

1) Prvi let Milano-Sejšeli je možen samo ob ponedeljkih, sredah in petkih.
2) Drugi let Sejšeli-Johannesburg je možen ob torkih, četrtkih in nedeljah.
3) Tretji in četrti let sta načeloma možna vse dni v tednu.
4) Če ne najdete željene cene, poskusite več datumov.

Primer:
Milano – Sejšeli – Johannesburg – Abu Dhabi – München 524€ (expedia.it) – v italijanščini
Milano – Sejšeli – Johannesburg – Abu Dhabi – München 532€ (expedia.ie) – v angleščini

Do obeh letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na Sejšelih in v Južnoafriški republiki lahko med drugim rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom)ExpediaHostelworldBooking.com ali AirBnB (s popustom v višini 19€)Za najem avtomobila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen, na Sejšelih (Mahe, Praslin) smo sami ugodno in brez težav najeli avtomobil TUKAJ.

milano-sejšeli-johannesburg-abudhabi-munchen

Obnovljeno 21.03.2014: Še vedno so na voljo odhodi v številnih terminih, nekateri po še nižjih cenah, sedaj tudi septembra. Let Sejšeli-Johannesburg in Johannesburg-München je možen tudi julija, tako da lahko odpotujete junija ob začetku počuitnic in se vračate julija.

Zelo zanimiva počitniško-popotniška kombinacija: z eno karto lahko obiščete Sejšele in Južnoafriško republiko že od 528€! Leti se večinoma z eno najboljših letalskih družb Etihad Airways, gre pa za kombinirano karto z odhodom z enega letališča (Beograd, Benetke, Bruselj, Milano,…) in povratkom v München. Za rezervacije vam priporočamo, da kliknete enega od spodnjih primerov ter na levi poljubno spreminjate kraje odhoda ter datume, ob upoštevanju nekaj nasvetov:

1) Prvi let Evropa-Sejšeli je po najnižji ceni možen iz Bruslja ali Beograda, iz Benetk so cene cca 50€ višje. Ugodno se lahko leti tudi iz Milana. Do Bruslja lahko ugodno letite z Wizzairom iz Ljubljane, v tem primeru je potrebna v Bruslju menjava letališč. Našli smo številne proste datume od februarja do junija, pri izbiri datuma upoštevajte, da so leti možni samo ob ponedeljkih ali sredah.

2) Drugi let Sejšeli-Johannesburg je možen ob torkih in četrtkih.

3) Tretji let Johannesburg-München je možen od ponedeljka do petka.

4) Če ne najdete željene cene, poskusite več datumov.

Primeri:

Beograd-Sejšeli-Johannesburg-München 528€
Bruselj-Sejšeli-Johannesburg-München 545€

Benetke-Sejšeli-Johannesburg-München 594€
Milano-Sejšeli-Johannesburg-München 566€

Do bližnjih letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na Sejšelih in v Južnoafriški republiki lahko med drugim rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom)ExpediaHostelworldBooking.com ali AirBnB (s popustom v višini 19€)Za najem avtomobila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen, na Sejšelih (Mahe, Praslin) smo sami ugodno in brez težav najeli avtomobil TUKAJ.