Error fare: Urugvaj iz Münchna 381€, južna Patagonija (Punta Arenas) pa samo 760€!!!

by

Error fare: iz Münchna v Urugvaj za samo 381€, v Južno Patagonijo (Punta Arenas) pa za samo 760€!! V Montevideo (Urugvaj) lahko potujete po takih oz. podobnih cenah v celotni jeseni in zimi 2015/2016, v Punta Arenas pa so termini po tej zelo nizki ceni na voljo v novembru. Ponavadi je cena za to mesto (eno najjužnejših mest sploh) višja od 1300€!

Primera:

München – Montevideo 381€ 

München – Punta Arenas 760€ 

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Do Münchna (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-puq-760 muc-mvd-381