Eurotrip: Treviso-Pariz-Manchester-Tenerife-Valencia-Trst že za samo 86€!

by

Eurotrip za študenski žep! S prevoznikom Ryanair poceni po Evropi – poiskali smo zanimivo kombinacijo letov z odhodom iz Trevisa in povratkom v Trst. Seveda je s super ponudbo nizkocenovnih letov možno nakombinirati nešteto različnih kombinacij potovanj, spodnje je le eno izmed teh. Termin potovanja je 30.11. – 15.12., na poti pa se boste ustavili v Parizu, Manchestru, Tenerifu in v Valencii! Kombinacija letalskih kart stane samo 86€ in je na voljo do razprodaje prostih najcenejših mest. V ceno sta všteta dva kosa ročne prtljage (en kos standardnih mer in manjša torbica).

Treviso – Pariz 8€ 30.11.

tsf-bva-8

Pariz – Manchester 15€ 2.12.

bva-man-15

Manchester – Tenerife 25€ 6.12.

man-tfs-25

Tenerife – Valencia 17€ 13.12.

tfs-vlc-17

Valencia – Trst 21€ 15.12.

vlc-trs-21

Celotno potovanje: 8+15+25+17+21=86€!

To je zgolj ena izmed nešteto kombinacij, ki jih je mogoče nakombinirati z nizkocenovniki!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.