Kombinacija vozovnic za potovanje na Azore že za 82€!!

by

Azori iz Milana! Kombinacije povratnih vozovnic so lahko vaše že za samo 82€! Na voljo je zelo veliko terminov po takih cenah, tako da si lahko nakombinirate različne termine potovanja (npr. manj časa v Lizboni in več časa na Azorih), najceneje od septembra naprej. Spodnji primer je narejen za potovanje dveh oseb, saj prevoznik Easyjet ponuja popust ob nakupu dveh kart naenkrat. Nakup kart po takih cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primer:

Milano – Lizbona 50€

Lizbona – Ponta Delgada 32€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-lis-50

lis-pdl-32