Trije otoki Azorov iz Milana že za samo 125€ (kombinacija kart)!!

by

15.6.2016: Še vedno zelo ugodno na Azore iz Milana! Kombinacija kart je na voljo za samo 125€, vključuje pa let iz Milana v Porto, od tam pa naprej na otok Pico, z vmesnimi postanki na otoku Terceira in Sao Miguel! Karte so dostopne na spodnjih povezavah.

4.5.2016: Zanimive in zelo ugodne vozovnice za Azore! Iz Porta lahko na enem potovanju poletite na otok Pico, vmes pa se zaradi prestopanj ustavite še na otoku Terceira in/ali Sao Miguel! Na nekatere termine je mogoče na posameznih otokih ostati tudi dlje (npr. 15h dolg prestop). Za potovanja iz Porta na Azore so na voljo termini od konca oktobra do konca februarja. Do Porta lahko ugodno poletite iz Milana za 55€. Nakupi kart po teh cenah so možni do razprodaje prostih sedežev.

Primer (januar/februar 2017):

Porto – Pico Island 70€ (z vmesnimi, po želji daljšimi postanki. Razpoložljivost odvisna od termina do termina)

Milano – Porto 55€

Daljši postanki na vsakem otoku posebej: Porto – Ponta Delgada – Terceira – Pico – Porto 163€

Skupaj z letom iz Milana lahko tri različne otoke Azorov obiščete že za samo 125€!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

opo-pix-7