Povratna v London le za 8€!

by

Super cene direktnih letov iz Ljubljane, Trsta, Zagreba in Benetk!

Z Brnika lahko v London poletimo že za 29€! Skupaj s tremi nočitvami z vključenim zajtrkom (možnost brezplačne odpovedi, ob odhodu dveh oseb), je cena na osebo samo 96€! Še cenejše povratne karte najdemo iz Benetk (že od 8€ dalje), Zagreba (13€) in Trsta (17€). V kolikor bi leteli iz Benetk (Treviso) bi od odhodu dveh oseb za let + 3 nočitve z zajtrkom odšteli samo 74€ na osebo! Anglija je od začetka avgusta ponovno odpita za turiste brez potrebne desetdnevne karantene. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Več informacij na uradni spletni strani (v angleščini).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primeri direktnih povratnih letalskih povezav*:

Ljubljana – London 29€ (24.12.2021 – 10.1.2022)

This image has an empty alt attribute; its file name is lon29.jpg

Ljubljana – London 34€ (28.1.2022 – 31.1.2022)

This image has an empty alt attribute; its file name is lon34.jpg

Več povezav iz Ljubljane najdete na naši sestrski strani Letim z Brnika.

Trst – London (8.11.2021 – 15.11.2021) – 17€

Trst – London (15.11.2021 – 22.11.2021) – 20€

Zagreb – London (13.11.2021 – 20.11.2021) – 13€

Zagreb – London (23.11.2021 – 28.11.2021) – 13€

Benetke (Treviso) – London (29.11.2021 – 6.12.2021) – 8€

Benetke (Treviso) – London (3.12.2021 – 6.12.2021) – 8€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (3.12.2021 – 6.12.2021)**:

London Budget Guesthouse – 66€ (131€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 142€)

Primer nastanitve z zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (28.1.2022 – 31.1.2022)**:

London Backpackers Youth Hostel*** – 62€ (124€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 141€)

This image has an empty alt attribute; its file name is Londonspa.jpg

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za termin od 3. do 6. decembra pa najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb, zajtrk …).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Ryanair / Wizz Air / easyJet (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Povratne karte v London iz LJ že za 29€!

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

28.6.2020: Jeseni London iz Pulja le 20, iz Ljubljane pa 45 evrov!

Super cene za obisk Londona. Z Brnika lahko v jesenskih mesecih odpotujete za 45 evrov, z bližnjega Pulja pa že dvajsetaka.

Če vam je Istra blizu, oziroma bi obisk Londona združili še z vonjem po morju, je polet iz Pulja (Pule) morda najboljša možnost. V prvem tednu v oktobru lahko prestolnico Anglije obiščete že za neverjetnih 20 evrov! Super cene so vam na voljo tudi z Brnika – v oktobru za res ugodnih 45 evrov, v prvi polovici septembra pa za samo 47 evrov!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primer leta:

Pulj – London (1.10. – 8.10.) – 20€

Za vas smo pripravili nekaj zelo ugodnih primerov letov, ki so po enakih ali malenkost višjih cenah na voljo v številnih različnih terminih, najdete jih na spletni strani prevoznika, v iskalniku letov (RyanAir oz. easyJet).

Pulj – London (24.9. – 1.10.) – 22€

Pulj – London (1.10. – 4.10.) – 28€

Pulj – London (1.10. – 8.10.) – 20€

Pulj – London (8.10. – 15.10.) – 22€

Ljubljana – London (8.9. – 13.9.) – 47€

Ljubljana – London (15.9. – 20.9.) – 47€

Ljubljana – London (24.9. – 27.9.) – 47€

Ljubljana – London (1.10. – 6.10.) – 47€

Ljubljana – London (8.10. – 12.10.) – 45€

Ljubljana – London (14.10. – 19.10.) – 45€

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe RyanAir oziroma easyJet (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

18.4.2019: V London smešno poceni: povratne karte iz Benetk že za samo 13€!

Iz Benetk super poceni v London! Povratne karte na letališče Southend so s prevoznikom Ryanair na voljo že za samo 13€! Po taki ceni lahko v Anglijo odpotujete v majskih terminih, sicer pa so super cene na voljo vse do konca leta (tudi poleti, glej primer). Sicer pa so za potovanja v London na voljo tudi številni leti iz Ljubljane (vendar ne po tako izjemno nizkih cenah).

Primeri:

Benetke – London (Southend) 13€ (maj)

Benetke – London 30€ (julij)

Paketna ponudba za prvomajske počitnice iz Ljubljane >>>TUKAJ<<<

City break v Londonu! V terminu 4.-8.4.2016 lahko v London odpotujete že za samo 75€/osebo, v ceno pa je všteta letalska vozovnica iz Trsta in 4 nočitve v mladinskem hotelu (hostlu)! Za nekaj € več se lahko vrnete tudi v Ljubljano (odhod in povratek dva dni kasneje).

Letalska vozovnica: Trst – London 34€ 

Prevoznik je Ryanair, v ceno pa sta vključena dva kosa ročne prtljage (en kos standardnih dimenzij in manjša torbica). Do letališča v Trstu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Za malce višjo ceno se lahko vrnete tudi v Ljubljano: Trst – London – Ljubljana 39€ (odhod in povratek dva dni kasneje).

Z letališča se lahko do centra mesta najugodneje pripeljete s prevoznikom Easybus. Povratne vozovnice so na voljo že za samo 7,9gbp (6gbp z letališča in 2gbp na letališče) =10€. Rezervacijo opravite na strani prevoznika: Easybus.

Nastanitev: Hostel 639 41€/osebo 4.-8.4.2016

Za nočitve smo izbrali najcenejši hostel v omenjenem terminu. Za štiri nočitve boste odšteli samo 41€/osebo. Nahaja se v drugi coni javnega prevoza v Londonu, tik ob metro postaji Kensal Green. Za izbiro drugega hotela ali hostla obiščite to povezavo za celoten seznam: London namestitve 4.-8.4.2016

Skupaj vas najugodnejši prevoz in hostel za termin 4.-8.4.2016 staneta že samo 75€/osebo! Skupaj s povratnim transferjem z letališča pa samo 85€!

Možnih je sicer precej več terminov. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah. Cene se lahko spreminjajo.

Tudi do Trsta vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

trs-lon-34 london-hostel-feb16london-easybus-feb16