Povratne karte na Arubo iz Münchna že za samo 534€!

by

Družba American Airlines nam ponuja ugodne lete na sanjsko Arubo! Povratne karte lahko kupite že za 534€, po takih (ali podobnih) cenah pa je na voljo kar veliko letov, vse od novembra pa do maja 2016! Nakup kart po teh cenah je možen do 2.11.2015 oz. do razprodaje prostih sedežev.

München – Aruba 534€

Na poti je lahko daljši postanek v Miamiju, ki ga lahko izkoristite za ogled mesta. Ker je prestop v ZDA v vsakem primeru potrebujete izpolniti obrazec ESTA.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezave zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-aruba-534