Prvi november v raju: letalo + 7 nočitev na Arubi za samo 646€/osebo!

by

Preživite prvonovembrske počitnice v raju! Osemdnevni oddih na eksotični Arubi (Karibi) že za samo 646€/osebo. Ponudba je sestavljena za termin 27.10. – 4.11.2015, po želji pa lahko spreminjate termine potovanja. Cene letov niso v vseh terminih enake, cene se z iskanjem drugih datumov lahko zvišajo.

Odletite z letališča na Dunaju z družbo Alitalia/Delta, povratna karta stane samo 427€/osebo! V ceno je všteta tudi ročna in check-in prtljaga. Za rezervacijo karte sledite tej povezavi: Dunaj – Aruba 427€.

Za nastanitev smo za vas našli odličen hotel ob morju Sea Breeze Apartments, z odlično oceno na portalu booking.com – 8,6/10. Hotel se nahaja blizu letališča in ob morju, ponuja zastonj shuttle prevoz na letališče in ima veliko teraso z bazenom. 7 nočitev v obdobju 28.10. – 4.11. stane le 438€/2 osebi. Za rezervacijo sledite tej povezavi: Sea Breeze Apartments.

Skupaj vas 8-dnevni dopust na eksotični Arubi stane samo 646€/osebo.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Do Dunaja (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate tudi preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-aruba-427

aruba-nov15-438