Še vedno super cena! Nova Zelandija iz Ljubljane za samo 867€ (povratek na Dunaj)!

by

23.5.2015: Še vedno lahko kupite vozovnico za Novozelandijo iz Ljubljane po odlični ceni 869€! Leti se z družbo Emirates v mesto Christchurch, ki leži na južnem otoku. Po teh cenah lahko najdete lete čez celo leto 2015 in tudi v začetku leta 2016! Povratek je na letališče na Dunaju.

Primer:

Ljubljana – Christchurch – Dunaj 867€ 

Če si želite obiskati še severni otok in mesto Auckland, lahko tja zelo ugodno letite z družbo Jetstar – osnovna cena povratne vozovnice se začne že pri 65€: Christchurch – Auckland 65€.

Skupaj vas letalske karte za obisk južnega in severnega otoka Nove Zelandije stanejo le 932€! Običajne cene pa sicer krepko presegajo 1000€ (1300€ in več) – z večjih evropskih letališč, v tej ponudbi pa lahko ugodno poletite kar iz Ljubljane!

Nakup kart po teh cenah je mogoč na strani agencije Vayama.ie. Ker gre za “open-jaw” lete, je nekoliko težje iskati najugodnejše termine. Z večkratnim poskušanjem in spreminjanjem datumov boste lažje našli zase najugodnejšo kombinacijo. Na poti je seveda več prestopov, vendar so prestopni časi v večini primerov ugodni.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Z Dunaja se lahko ugodno vrnete domov z družbo Odpelji me po garantirani ceni 25€/osebo. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev  AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

lju-chc-vie-869

9.2.2015: Super cena za lete družbe Emirates na Novo Zelandijo (Christchurch) iz Ljubljane, s povratkom na Dunaj – 737€! Ponavadi cene za lete na Novo Zelandijo iz Evrope presegajo 1000€, tokrat pa smo za vas našli to neverjetno ceno – in to z odhodom z Brnika! Na voljo je več terminov po tej ceni – največ v aprilu in maju 2015, sicer pa so vse tja do konca leta 2015 na voljo cene pod 900€ (kar je še vedno super)! Po malo višji ceni se lahko na poti nazaj ustavite še na Tajskem

Primer:

Ljubljana – Christchurch – Dunaj 737€ 

Ljubljana – Christchurch – Dunaj 874€ (november 2015)

Ljubljana – Christchurch – Bangkok – Dunaj 887€

lju-chc-vie-737