Kanada (Toronto, Ottawa…) že za samo 364€ (povratne iz Budimpešte)!!

by

14.11.2016: Ponovno poceni iz Budimpešte v Kanado! Leti po nizkih cenah so na voljo vse do junija 2017, s povratki možnimi tudi kasneje (čez poletje 2017)! Ugodno lahko poletite v Toronto, Hamilton, Ottawo in Montreal, zahodna polovica Kanade pa na žalost ni dosegljiva po tako ugodnih cenah. Na vzhodni polovici je pod 500€ na voljo še veliko več različnih mest. Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Budimpešta – Toronto 364€

Budimpešta – Hamilton 368€

Budimpešta – Ottawa 410€

Budimpešta – Montreal 417€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 25€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-yyz-364

Poteklo:

Poceni iz Budimpešte po celotni vzhodni polovici Kanade! Leti po nizkih cenah so na voljo vse do junija 2017, s povratki možnimi tudi kasneje (čez poletje 2017)!  Akcija traja do 10.10.2016 oziroma do razprodaje prostih mest.

bud-yyz-353