Easybus z londonskih letališč do centra mesta (ali nazaj) za samo 1 funt (1,35€)

by

6.10.2015: Ponovno lahko kupite superugodne vozovnice z londonskih letališč Stansted, Luton, Gatwick in Heathrow do centra mesta! Po podobni ceni lahko kupite tudi vozovnice za prevoz z letališča Pariz CDG do centra. Enosmerna vozovnica stane 1 funt (1,35€), povratna pa 2 funta (2,7€)! Priporočamo hiter nakup, saj bodo karte gotovo hitro pošle (na voljo jih je 90.000)! Akcija velja za potovanja od oktobra do decembra 2015 (ne v vseh terminih z vseh letališč).

Za nakup sledite tej povezavi: Easybus.

Do zgornjih londonskih letališč lahko ugodno letite iz Ljubljane z družbami Wizzair, Easyjet, z okoliških letališč pa tudi z družbo Ryanair.

luton-easybus

Poteklo:

Odlična ponudba za prevoze iz letališč Stansted, Luton in Gatwick do centra Londona in nazaj – prevoz v eno smer že od 1 funta (okoli 1,35€ naprej!)

Akcija traja do 23. oktobra 2014 za prevoze od 1.11-14.12.2014, število kart po tej ceni je omejeno, zato ne odlašajte preveč – cenej zagotovo ne bo! Več informacij in nakup kart na spletni strani družbe Easybus.

Do omenjenih letališč lahko letite povratno iz Ljubljane in Trsta že za manj kot 50€ z družbami Wizzair, Easyjet in Ryanair – več o teh ponudbah TUKAJ.