London poceni

by

London poceni? Ja, tudi to je mogoče, če se pred odhodom malce pripraviš. London je stičišče in prava mešanica različnih kultur sveta, kar je prava poslastica za prave gurmane, ki si želimo poizkusiti vsak dan kaj novega. V London sva šla za 4 dni, brez otrok. Odločitev, da potujeva brez otrok, je bila enostavna, saj sva v teh štirih dnevih želela videti in doživeti čim več – od galerij, muzejev in praznovanja kitajskega novega leta do mjuziklov in tudi kaj večerne zabave. Po pregledu spletnih strani sva našla marsikakšno akcijo – veliko kuponov sva sprintala na straneh http://www.moneysavingexpert.com/deals/cheap-restaurant-deals#bk in http://www.myvouchercodes.co.uk/printable-vouchers . Na kosilo sva šla v Abbey Pub http://www.marstonstaverns.co.uk/tavern-home  oz.http://www.abbeypublondon.co.uk/ in dobiva zastonj pijačo zraven, drugič pa v Las Iguanas v Soho http://www.iguanas.co.uk/ , južno ameriška-mehiška restavracija z zelo okusno hrano in happy hour za koktjele do 18h. Prej sva se prijavila na njihove novice in dobila en obrok zastonj.
Zvečer sva se zabavala v Revolution baru http://www.revolution-bars.co.uk/soho , kjer stavijo, da je vodka najboljša pijača. Našla sva kupone “eno pijačo kupiš, drugo dobiš zastonj”, veljal je za vse na njihovem ceniku, tudi za 1 meter vodke vseh mešanih okusov. Poizkusila sva 12 vrst vodke, ena boljša od druge, pa še vsak en koktelj zraven po izbiri. Še sreča, da sva imela karto za bus, ki v Londonu vozijo celo noč…

Tudi v Londonu se lahko zabavaš, samo pred odhodom se splača malce pobrskati po internetu, najti priljubljene restavracije in bare, se prijaviti na njihove novice in izkoristiti njihove akcije, ki se res splačajo.