Eksotika: iz Benetk na otoček San Andres v Karibih za samo 510€ (običajna povratna)!!

by

Eksotika – majhen kolumbijski otoček v Karibih! Iz Benetk ali Milana lahko na otok San Andres poletite že za samo 510€ s prevoznikom Iberia+Avianca! Na voljo so številni termini vse od novembra 2016 do junija 2017, z izjemo enega meseca okoli novega leta. Akcija traja do 26.9.2016!

Primera:

Benetke – San Andres 510€

Milano – San Andres 510€

Kje se nahaja otoček San Andres, si lahko pogledate TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-adz-510