Epsko potovanje: Ljubljana – Abu Dhabi – Johannesburg – Sejšeli – Mumbaj – Milano za samo 627€!!!

by

Epsko popotovanje po super ceni! Odletite iz Ljubljane Abu Dhabi, nato naprej v Johannesburg, po afriški avanturi se sprostite na sanjskih Sejšelih, nato pa raziščete še Indijo (Mumbaj)! Povratek je v Milano. Kombinacija kart za tako potovanje je na voljo že za samo 627€!! Spodnja ponudba je narejena za potovanje v terminu 22.9. – 10.10., vendar pa je možnih več različnih jesenskih terminov. Morda vam uspe najti celo še nižjo ceno! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest!

Primer:

Ljubljana – Abu Dhabi – Johannesburg – Sejšeli – Mumbaj 456€ 22.9. – 5.10.

Mumbaj – Milano 171€ 10.10.

Skupaj vas tako potovanje z vključeno prtljago stane samo 627€!!

Edit: Našli smo še nekoliko cenejšo kombinacijo Iz Ljubljane preko vseh destinacij do Mumbaja: LJU-AUH-JNB-SEZ-BOM 444€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-auh-jnb-sez-bom-456

bom-mxp-171