Iz Zagreba v Bruselj za super 26€ (povratna karta)

by

Let + 3 nočitve v hotelu s 3* čez vikend v maju že za 182€!

Iz bližnjega Zagreba lahko v številnih terminih prestolnico Belgijo dosežete že za pičlih 26€, kot stane najcenejša povratna karta s prevoznikom Ryanair (do letališča Bruselj Charleroi). V ceno je vključena mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika, možno pa je doplačilo za ročno prtljago do 10 kilogramov in oddano prtljago. Najugodnejše letalske karte smo našli v maju, v sredini tega meseca pa smo vam pripravili tudi povezave do namestitev v mestu vafljev, piva in čokolade. 3 nočitve v hotelu s 3* bi naš prišle zgolj 156€ na osebo (seveda z možnostjo brezplačne odpovedi,ob odhodu dveh oseb), skupaj s povratnim letom pa je cena 182€!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 
Vas zanima opis kratkega, a sladkega potovanja v Bruselj? Kliknite TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Primeri povratnih letalskih kart*:

Zagreb – Bruselj Charleroi (3.5.2024 – 6.5.2024) – 55€

Zagreb – Bruselj Charleroi (3.5.2024 – 11.5.2024) – 32€

Zagreb – Bruselj Charleroi (17.5.2024 – 20.5.2024) – 26€

Zagreb – Bruselj Charleroi (24.5.2024 – 31.5.2024) – 26€

Zagreb – Bruselj Charleroi (28.5.2024 – 31.5.2024) – 26€

Zagreb – Bruselj Charleroi (31.5.2024 – 4.6.2024) – 30€

Zagreb – Bruselj Charleroi (7.6.2024 – 10.6.2024) – 30€

Zagreb – Bruselj Charleroi (14.6.2024 – 17.6.2024) – 32€

Zagreb – Bruselj Charleroi (19.7.2024 – 26.7.2024) – 63€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

Primera nastanitev v hotelu s ⭐️⭐️⭐️ z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (17.5.2024 – 20.5.2024)**:

Hotel Expo*** – 156€ (312€ za dve osebi)

Hotel Louise*** – 163€ (325€ za dve osebi)

**cena namestitev se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne

Ostale nastanitve v Bruslju za izbrani termin TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”. Izbirate lahko med različnimi kraji, spreminjate število oseb, datum itd.

Za raziskovanje priporočamo še najem avtomobila – pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Ryanair (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na prispevek za razširitev)

Predlog kratkega, a sladkega potovanja po Belgiji

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

4.1.2017: Iz Zagreba v Bruselj (letališče Zaventem) že za 55€ z Brussels Airlines!

Poletite v Bruselj ugodno iz Zagreba! Povratne vozovnice s prevoznikom Brussels Airlines so na voljo že za samo 55€! Resda so iz Ljubljane na voljo še cenejši leti z družbo Wizzair (od 20€ naprej), vendar Wizzair pristaja na letališču Charleroi (CRL), ki je precej bolj oddaljen od samega centra mesta. Z Brussels Airlines pa pristanete na letališču Zaventem (BRU), ki je tik ob mestu Bruselj (kar je bolj za kratke obiske mesta). Po najnižji ceni so na voljo različni termini vse do junija 2017, akcija pa traja do razprodaje prostih mest.

Primer:

Zagreb – Bruselj (Zaventem) 55€

Leti so uporabni tudi za nadaljnja potovanja z glavnega bruseljskega letališča (nepovezani leti).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

zag-bru-55