Nora cena – okoli sveta za 608€!! Zahod ZDA, Kitajska, Hong Kong, Abu Dhabi in London, s povratkom v Ljubljano!!!

by

Nora cena za potovanje okoli sveta – 608€!!! Odletite iz Pule v San Francisco, kjer si vzamete čas za raziskovanje zahodne obale ZDA in Kanade. Proti Aziji odletite iz Vancouvra z direktnim letom v Šanghaj, nato pa naprej v Hong Kong. Po raziskovanju Kitajske se vračate proti Evropi, z možnostjo daljšega postanka (14h) v Abu Dhabiju (vsekakor priporočamo!). Iz Abu Dhabija poletite proti Londonu, od tam pa nato direktno v Ljubljano. Termin spodnjega potovanja je 15.5. – 7.6.2016.

Pula – San Francisco 149€ 15.5.

Vancouver – Šanghaj 237€ 23.5.

Šanghaj – Hong Kong 47€ 2.6.

Hong Kong – Abu Dhabi – London 150€ 5.6.

London – Ljubljana 25€ 7.6.

Skupaj letalske karte za tako potovanje stanejo samo 608€!!!

Potovanje si lahko priredite po svojih željah, vendar se lahko cene spremenijo. Do San Francisca je po taki ceni na žalost na voljo samo en termin, za druge lete je načeloma možnih več letov po omenjenih cenah (lahko spreminjate datume letov). V kolikor med San Franciscom ne bi radi potovali po cesti, lahko dokupite dodaten vmesni let za okoli 90€ (vendar bo pravi “road trip” vsekakor bolj zanimiv!). Z nakupom kart ne odlašajte preveč, saj se bodo cene ob razprodaji najcenejših sedežev dvignile!

Do letališča v Puli in z Brnika vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

puy-sfo-149yvr-pvg-237pvg-hkg-47 hkg-lhr-149  ltn-lju-25