Poletni road trip po Irski: povratne vozovnice + 6 dni najema avtomobila že za 149€/osebo!

by

7.6.2018: Poletni road trip po Irskem! Za termin 12. – 19.7.2018 smo poiskali ugodne povratne vozovnice iz Münchna in dodali še ugoden najem avtomobila – skupaj vas povratne karte in 6 dni najema avtomobila (zadnjo noč zaradi zgodnjega odhoda z letališča naslednji dan rentacar ni predviden) stane že za samo 149€/osebo! Pohitite, poletni termini se lahko hitro podražijo zaradi razprodaje najcenejših prostih mest!

Primer za termin 12. – 19.7.2018:

Letalske karte:

München – Dublin 79€

Najem avtomobila*:

Ford Ka 142€ (z odbitno franšizo, rezervacija v slovenščini)

Ford Ka 167€ (brez odbitne franšize, rezervacija v nemščini)

*Ker je ob povratku predviden zgoden odhod (6.15) smo najem avtomobila predvidevali le do večera prejšnjega dne (18.7.) – vse termine letov/najema avtomobila,…lahko sami spremenite na zgornjih povezavah in potovanje prilagodite sebi.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Poteklo:

16.4.2018: Super cena za prvomajski road trip po Irskem je še vedno na voljo! Kombinacija kart in rentacarja je na voljo že za samo 78€/osebo!

19.3.2018: Prvomajski road trip po Irskem! V terminu 25.4. – 2.5.2018 smo poiskali ugodne povratne vozovnice iz Münchna in dodali še ugoden najem avtomobila – skupaj vas povratne karte in 6 dni najema avtomobila stane že za samo 88€/osebo! Pohitite, prvomajski termini se lahko hitro podražijo zaradi razprodaje najcenejših prostih mest!

Primer za termin 25.4. – 2.5.2018:

Letalske karte:

München – Dublin 44€

Najem avtomobila*:

Citroen C1 45€

Ford Ka 54€ (brez odbitne franšize, rezervacija v nemščini)

*Ker je ob povratku predviden zgoden odhod (6.10) smo najem avtomobila predvidevali le do večera prejšnjega dne (1.5.) – vse termine letov/najema avtomobila,…lahko sami spremenite na zgornjih povezavah in potovanje prilagodite sebi.

21.2.2018: Prvomajske počitnice na Irskem! V terminu 28.4. – 2.5.2018 smo poiskali ugodne povratne vozovnice iz Munchna in dodali še ugodne nočitve z zajtrkom v hostlu v središču mesta. Povratne karte in 4 nočitve so na voljo že za samo 138€/osebo! Pohitite, prvomajski termini se lahko hitro podražijo zaradi razprodaje najcenejših prostih mest!

9.11.2017: Še vedno smešno poceni na Irsko! Dublin je iz Münchna dosegljiv za 26€ (november), decembra ali januarja pa le za nekaj € več (30€/34€ v najcenejših terminih, ki jih je zaenkrat še veliko).

30.10.2017: Iz Münchna še ceneje na Irsko! Povratne vozovnice s prevoznikom Ryanair so v novembrskih terminih na voljo že za samo 26€! Pozneje so leti le nekaj € dražji (januarja povratne 30€, sicer pa od 40€ naprej). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer:

München – Dublin 26€ 

31.8.2017: Prevoznik Ryanair začenja leteti z münchenskega letališča! Prva destinacija, ki jo je prevoznik ponudil je priljubljeno irsko mesto Dublin! Povratne vozovnice so od konca oktobra naprej na voljo že za samo 40€! Ugodni so tudi leti npr. za novo leto, povratne karte so lahko v idealnih terminih vaše že za 86€! Dodali smo še ugodne nočitve za termin v začetku novembra (120€/osebo letalo+6noči). Cene so na razpolago do razprodaje prostih mest.