Sanjski pacifiški otoki že od 755€ naprej (povratna iz Dublina)!

by

Že načrtujete vaše naslednje potovanje? Tokrat se lahko iz Dublina odpravite na enega od sanjskih otokov v Pacifiku: Tonga za 755€, Samoa za 756€ in Fiji za 792€ (povratne iz Dublina)! Lete opravita družbi Etihad in Virgin Australia, cene pa so tokrat znižane za več kot 500€ (običjano so cene takih letov 1200-1300€). Najcenejše datume za let boste našli v obdobju od septembra do decembra 2014 ter od februarja do maja 2015. Pohitite z nakupom, karte po teh cenah verjetno ne bodo dolgo na voljo!

Primeri:

Za rezervacijo kart obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah (za boljši pregled, kdaj so na voljo najcenejše karte vklopite opcijo +-3dni). Rezervacija možna le na straneh agencije Ebookers.

Do Dublina lahko ugodno letite z družbo Ryanair iz Trevisa, Bologne ali Zadra (od 80€ naprej), iz Benetk pa z družbo Aer Lingus (od 100€ naprej). Ugodna kombinacija so tudi leti iz Ljubljane na Stansted (Easyjet) ali Luton (Wizzair), od tam pa s številnimi ugodnimi leti vsak dan z Ryanairom do Dublina.

Do odhodnih letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na izbranem sanjskem otoku si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

dub-tbu_755