Potovanje okoli sveta: Singapur, Tokio, Los Angeles, Stockholm in Copenhagen že za samo 721€!!!

by

Pred slabim letom smo se na potovanje okoli sveta odpravili mi (povzetek o tem TUKAJ), zdaj pa lahko ponovno na isto pot (sicer nekoliko dražje) odpotujete vi! Prvi del poti je isti (do Los Angelesa), nato je zaradi ugodnejših kart pot nekoliko drugačna, kot je bila naša. Odpotujete iz Benetk preko Abu Dhabija v Singapur, kjer je prvi daljši postanek (v našem primeru 11 dni). Zatem odletite v Los Angeles preko Tokia, kjer je možnost izbrati tudi daljši postanek med letoma (namesto 2h slabih 11h), ki omogoča hiter ogled mesta (kaj smo počeli mi lahko preberete TUKAJ). Po prihodu v Los Angeles je (v spodnjem primeru) na voljo 10 dni za raziskovanje okoliških mest in narodnih parkov. Zatem povratek v Evropo – Stockholm. Od tam je možnost direktnega povratka na okoliška letališča, ali pa (zaradi zelo ugodnih kart) še krajši izlet na Dansko, nato pa povratek na letališče Bergamo. Termin potovanja je 6.4. – 2.5.2016, kombinacija kart stane samo 721€, z daljšim postankom v Tokiu pa 729€!! Po želji lahko potovanje tudi skrajšate (cene se lahko spreminjajo).

Benetke – Singapur – (Tokio) – Los Angeles 548€ 6. – 18.4.

Los Angeles – Stockholm 145€ 28.4.

Stockholm – Copenhagen 5€ 29.4.

Copenhagen – Bergamo 23€ 2.5.

Zgornji termin ni edini termin v katerem lahko potujete po taki oziroma podobni ceni. Za izbiro drugih datumov potovanja obiščite zgornjo povezavo in spremenite termine po svojih željah. Cene niso na volje v vsakem terminu v omenjenih obdobjih akcije. Najdaljši del poti (prva karta do Los Angelesa) je možno opraviti v različnih terminih vse do novembra 2016, druge lete pa potem prilagajate tej glavni karti. Poleg osnovnih kart si lahko nakupite še dodatne karte (mi smo se odpravili na Borneo in v Indonezijo) – potovanje si priredite po svojih željah.

Album našega (sicer 12-dnevnega) potovanja okoli sveta si lahko ogledate TUKAJ.

Do odhodnih letališč (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-sin-lax-548lax-arn-145nyo-cph-5 cph-bgy-23