Skrivnostna Jordanija z okoliških letališč že za samo 138€ (kombinirani leti)!

by

22.3.2016: Še vedno so na voljo super cene za Jordanijo: z Dunaja – povratne karte lahko kupite že za samo 191€, možni pa so tudi cenejši kombinirani leti z odhodom iz Budimpešte in povratkom na Dunaj za samo 138€. Odpotujete lahko vse od maja do decembra 2016 (poletni leti so dražji). Nakup kart po teh cenah je mogoč do razprodaje prostih mest.

Primera:

Budimpešta – Aqaba – Dunaj 138€

Dunaj – Aqaba 191€

18.1.2016: S prevoznikom Turkish Airlines lahko z Dunaja ugodno poletite v Jordanijo! Povratne karte lahko kupite že za samo 196€, na voljo pa je kar veliko terminov vse do decembra 2016 (razen v visoki poletni sezoni in v obdobju 18.3. – 30.4.). Nakup kart po teh cenah je možen do izteka akcije, 31.1.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primeri, podobne cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Več o Jordaniji pa si preberite v potopisu popotnice Nine TUKAJ.

Tudi do Dunaja vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-aqj-196