S Turkish Airlines v Jordanijo (Aqaba) iz Ljubljane za 315€, iz Benetk že za 266€ (tudi poleti)!

by

Ena najlepših dežel Bližnjega vzhoda je sedaj še bližje! S Turkish Airlines lahko letite v Aqabo, jordansko letovišče ob Rdečem morju, že za 315€ iz Ljubljane in 266€ iz Benetk. Še več, po teh cenah lahko iz Benetk letite tudi celo poletje in tudi jeseni! Iz Ljubljane so cene na voljo za odhode do 30.6., rezervacije pa so možne do konca marca.

Odhodi po podobnih cenah so možni tudi z drugih bližnjih letališč: Zagreb, Salzburg in Dunaj.

Rezervacije po teh cenah so možne ob plačilu z Diners kartico na lastminute.it, do agencije pa morate dostopati preko iskalnika kayak.it. Za plačila z ostalimi karticami je najcenejša kar stran letalske družbe Turkish Airlines, kjer lahko karte dobite že za 364€ iz Ljubljane in 314€ iz Benetk.

V Jordaniji lahko vsak najde nekaj zase, pa naj bo to veličastna Petra, čarobni Wadi Rum, Rdeče in Mrtvo morje, Jerash,… Potovanje po državi naj bi bilo kljub bližini Sirije varno, potovalne varnostne nasvete pa lahko pregledate TUKAJ in TUKAJ.

Nakup vodnikov lahko opravite na straneh Lonely PlanetAmazon ali Book Depository.

Do bližnjih letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve v Jordaniji lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.comExpediaHostelworldBooking.com ali AirBnB (s popustom v višini 19€)Za najem avtomobila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-aqjlju-aqjVCE-AQJ THY  LJU-AQJ THY