NORO: iz Dunaja ali Benetk okoli sveta za samo 805€ (Azija, Avstralija, Havaji, ZDA, …)

by

rtw805e

POZOR: s kombinacijo trenutnih akcij družb Jetstar, Air Asia in British Airways lahko sestavite turo okoli sveta po doslej najugodnejši ceni!

Najprej letite iz Benetk (ali Dunaja, kar vam je bližje) do Barcelone, tam ostanete od 3 dni in potem od tam preko Londona v Singapur, vse skupaj za 189€!

vcesin189e2

vieSIn181e2

iz Singapurja potem po kopnem ali z nizkocenovci potujete po Aziji, nato iz bližnjega Kuala Lumpurja odletite v Sydney za samo 64€!

kulsyd64e

Nato si ogledate Sydney, lahko tudi odletite na sever do veliekga koralnega grebena ali pa v notranjost na ogled mistične gore Uluru. Iz Sydneya odletite na Havaje

sydhnl269aud

kjer si zopet vzamete nekaj dni dopusta na sanjskih otokih, nato pa odletite naprej v Los Angeles (ali Las Vegas za podobno ceno)

hnlLAX184usd2

Iz Los Angelesa potem odletite v Oslo

laxosl183e

od tam pa nazaj v Benetke/Dunaj z evropskimi nizkocenovci

oslvie46e

oslvce58e

 

Vsi leti iz Dunaja tako samo 805€, iz Benetk pa 825€!!! Cena vključuje lete na nizkocenovcih z enim kosom ročne prtljage standardnih dimenzij. Na voljo je veliko letov po podobnih cenah tudi v drugih datumih, tako da si lahko pot poljubno podaljšate ali skrajšate!

Če želite na pot okoli sveta po nižji ceni, si oglejte to ponudbo: Okoli sveta (Evropa, ZDA in Azija) za neverjetnih 662€ (kombinacija letalskih kart)!!!

Do Benetk (ali Dunaja) in nazaj  vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.