Namesto “po svetu” letos po Sloveniji!

by

Zaradi nepredvidljivih okoliščin verjamemo, da se bo letošnje poletje marsikdo raje odločil za raziskovanje Slovenije in bližnje okolice. Na agencijskem delu našega podjetja smo zato vsem, ki bi v času poletnih počitnic (ali pozneje) radi raziskali še ne raziskane dele Slovenije, pripravili ponudbo rezervacij nastanitev.

Ponujamo brezplačno rezervacijo željene nastanitve – željen hotel lahko pri nas rezervirate brez predplačila, z možnostjo brezplačne odpovedi do nekaj dni pred odhodom. Plačilo se izvede šele tik pred iztekom roka za brezplačno odpoved. Torej v primeru, da bo virus v času vašega željenega potovanja še vedno “divjal”, lahko rezervacijo brezplačno prekličete.

Marsikateri hotel lahko v naših sistemih pridobimo tudi po nižji ceni, kot je na voljo naprimer na največji spletni agenciji za nočitve, Booking.comNekaj primerov hotelov/cen smo zbrali na naši agencijski strani, kjer je še nekaj več informacij o možnostih, ki jih ponujamo:

Raziskujte Slovenijo – ugodne nastanitve pa rezervirajte pri nas!

Vsem ostalim, ki pa si nastanitve vedno rezervirate sami pa priporočamo, da si jih rezervirate na agenciji >>>Booking.com<<<, ki poleg hotelov ponuja tudi številne apartmaje, ki so večkrat lahko ugodnejši kot hoteli.

Še nekaj drugih opcij za rezervacije nočitev:

SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)