Čudoviti Havaji: kombinacija vozovnic z odhodom iz Ljubljane že za samo 672€!!

by

Čudoviti Havaji so v kombinaciji nizkocenovnih prevoznikov na voljo po odlični ceni! Kombinacijo povratnih vozovnic lahko kupite že za samo 672€, odhod in povratek pa je na ljubljansko letališče! V vsaki smeri je možen še poljubno dolg postanek v Londonu (cena se zaradi tega lahko spremeni), saj je za tako kombinacijo potreben nakup ločenih kart iz Ljubljane do Londona in nato naprej do Havajev (preko Vancouvra). Vozovnice so po tej ceni na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 10. – 24.5.:

Ljubljana – London 45€

London – Honolulu 627€

Terminov po taki ceni je sicer na voljo več. Za prilagajanje datumov po svojih željah obiščite zgornji povezavi in si priredite lete. V Londonu je potrebna menjava letališča, zato bodite pozorni, da imate med leti dovolj časa. Ker gre za nizkocenovna prevoznika (Wizzair in Westjet), je v ceno všteta le osnovna ročna prtljaga standardnih dimenzij. Pri West-jetu je poleg osnovnega kovčka možno vzeti tudi manjšo torbico (npr. torbo za prenosnik,…). V primeru, da se odločite za nakup dodatne check-in prtljage, boste pri Wizzair-ju doplačali 25€/smer, pri Westjetu pa 25CAD/smer (okoli 17€).

Tudi do Brnika vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-ltn-45 lgw-hnl-627