Iz Benetk na Filipine za 436€, rajski Bali za samo 539€, čez glavno poletno sezono pa za 549€!!

by

21.4.2016: Ugodni leti na Bali so še vedno na voljo, poleg tega pa smo našli tudi dobre cene za lete na Filipine! Na Bali lahko po super cenah odletite tudi v poletjuFilipini pa so na voljo do konca junija (povratki tudi v juliju). Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Benetke – Manila 436€

Benetke – Manila 439€ (junij/julij)

Benetke – Denpasar 538€

Benetke – Denpasar 545€ (julij/avgust)

31.3.2016: Ugodni leti na rajski otok Bali iz Benetk! Prevoznika Alitalia/Etihad povratne vozovnice ponujata že za samo 529€ 539€, po taki ceni pa so možni leti vse do konca novembra 2016! Možni so tudi leti čez prvomajske počitnice, leti v najvišji poletni sezoni pa so le malce dražji (najpoznejši odhod je 15.7.)! Akcija traja do 15.4.2016, najugodneje pa karte kupite preko spodnjih povezav.

Primer:

Benetke – Denpasar 539€

Benetke – Denpasar 539€ (prvi maj)

Benetke – Denpasar 549€ (julij/avgust)

Kako je Bali in okoliške otočke doživel član ekipe Po Svetu, si lahko preberete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

 

vce-dps-529