Popotniška kombinacija kart iz Benetk v Malezijo in na Mauritius za samo 536€ (povratne vozovnice)!!

by

Zanimiva kombinacija: iz Benetk odletite v Malezijo in si oglejte glavno mesto Kuala Lumpur (po želji si lahko v Maleziji vzamete še več časa), nato pa obiščite še čudoviti Mauritius! Potovanje si lahko priredite tudi tako, da najprej (preko KL) poletite na Mauritius, zatem pa poljubno dolgo potujete še po Maleziji. Cene so na voljo do razprodaje prostih sedežev, predvsem za potovanja v oktobru in novembru 2016!

Primer (termin 23.10. – 8.11.):

Benetke – Kuala Lumpur 380€ 23.10. – 8.11.

vce-kul-380

Kuala Lumpur – Mauritius 156€ 28.10. – 7.11. (cena velja za let samo z ročno prtljago, doplačilo za 20kg kovček je okoli 40€)

kul-mru-156

Za lete v Kuala Lumpur lahko po podobni ceni kupite lete s KLM+China Southern oziroma lete z Etihad Airways (krajši prestop).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.