Super poceni kombinacije: Malezija+Bali+Avstralija že za samo 521€, Malezija+Avstralija za 465€ (kombinacije povratnih kart)!!!

by

Na voljo so ugodne kombinacije letov v sklopu poceni povezav iz Milana v Azijo s prevoznikom Oman Air (več o tem TUKAJ)! Kombinacija kart za obisk Kuala Lumpurja in Avstralije (Perth) so na voljo že za samo 465€, medtem ko lahko z dodatnim postankom na Baliju za vozovnice odštejete samo 521€! Spodaj so navedeni samo primeri, možnih je še več različnih kombinacij po Aziji v septembrskih terminih. Akcija traja do 12.8.

Primeri Milano-Kuala Lumpur-Perth 465€:

Primer Milano-Kuala Lumpur-Bali-Perth 521€:

V kombinaciji z leti iz Milana (več o akciji TUKAJ) lahko potujete na še več različnih destinacij po zelo nizkih cenah!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mil-kul-323

kul-per-142