Havaji iz Manchestra že za 426€, iz Benetk za dobrih 500€ (povratna)!

by

Dodatno 10.9.2014: Sedaj na voljo ugodni leti do Havajev iz Manchestra, pohitite, tovrstne akcije so običajno na voljo le nekaj ur!

28.8.2014 14:30: Akcija je na žalost ravno potekla 🙁

dodatno 15:30: karte po tej ceni so še na voljo iz Lizbone in Porta!!

Nora ponudba letov do Havajev: povratni let iz Prage Lizbone in Porta Manchestra že za 426€ 397€ 393€!! Letite lahko na več letališč : Honolulu (HNL), Kona(KOA), Maui (OGG) in Lihue (LIH)

Do Manchestra se lahko ugodno letite iz Benetke z več letalskimi družbami: Easyjet (doplačilo za 20 kg prtljage znaša 20€), Monarch, Jet2…že od 37€ v eno smer naprej. Skupaj vas tako povratno potovanje na Havaje stane le okoli 500€!

Bodite pozorni na ure prihodov in odhodov pri prestopanju v Manchestru, nakup kart za let Benetke-Manchester je potrebno opraviti posebej.

Do Prage lahko letite iz Ljubljane že za 138€ v ponudbi Adria First Minute iz Ljubljane. Do Lizbone lahko ugodno letite z družbo TAP iz Benetk in Zagreba (tudi le za dobrih 100€)

Nakup opravite preko spodnjih povezav na eno največjih svetovnih turističnih agencij Ebookers.com, ustrezno spremenite datume in število oseb:

Manchester – Honolulu 426€

Manchester – Kona 426€

Lizbona – Honolulu 393€

Praga – Honolulu 397€

Praga – Maui 397€

Za isto ceno lahko tudi sestavite let tako, da letite na en otok na Havajih in se vračate iz drugega, direktni let med otoki pa se dobi že za okoli 50€!

Primer: Manchester – Kona/Honolulu – Manchester 426€

Ne veste, na kateri otok bi leteli? Poglejte ta zapis in izpolnite vprašalnik, ki vam pove, kateri otok je za vas najprimernejši:

http://www.hawaii-guide.com/content/posts/which_hawaii_island_to_visit

Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Na Havajih priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen in slovensko Vehicle Rent. Več o potovanjih po ZDA pa si preberite na našem Forumu.

manHNL426e

Poteklo:

Karte Praga-Havaji po teh cenah so na voljo na spletni strani agencije Budgetairnajbolje da kliknete na zgornji povezavi in ustrezno spremenite datume. Z nakupom ne odlašajte preveč, kajti tovrstne ponudbe so običajno zelo hitro razprodane ali umaknjene iz ponudbe, proste termine pa so na voljo za odhode do 12. decembra 2014, od 25. decembra do 31. marca in od 7. aprila do 15. maja 2015. Več primerov ugodnih datumov si oglejte spodaj.

lisHNL393e

Za lažje načrtovanje letov iz Ljubljane je spodaj vozni red letov do Prage. Odhod iz Prage proti Havajem je v večini terminov ob 7:15 zjutraj, povratek pa ob 17: 50 zvečer. Najboljše ujemanje je če letite iz/in se vračate v Ljubljano ob sredah in petkih.
data:text/mce-internal,ljuPRGvozni red

PRGLJU

Do Prage se lahko odpeljete tudi z avtom (slabih 7h iz LJ, iz Maribora slabih 6h) ali javnim prevozom, več o različnih variantah prevoza tukaj.

prgHNL397e ljuprg

 Prghnl4 prgHNL2 prghnl3