Poteklo: Še nikoli ceneje – Havaji iz Evrope za samo 266€, Aljaska 284€!

by

Error fare je na žalost potekel. Čestitamo vsem, ki vam je uspelo kupiti karte po tej nori ceni!

Edit: NORO! Še nižja cena za Havaje in Aljasko! Iz Rige lahko na sanjske otoke odletite že za neverjetnih 266€, na Aljasko pa za samo 284€!! Pohitite z nakupom teh kart, saj gre za error fare. Na voljo so termini do marca 2016! Karte do Rige lahko kupite kasneje, saj do tja vozi prevoznik Ryanair iz Bergama.

Primer:

Riga – Honolulu 266€

Riga – Kahului 266€

Riga – Anchorage 284€

Možni so tudi ugodni odhodi iz Barcelone, Madrida in Helsinkov.

Rekordno nizka cena za povratno letalsko karto na sanjske Havaje iz Evrope – iz Pariza in Amsterdama za samo 375€/391€! Možni so tudi nore cene za Aljasko – tja lahko prav tako letite za okoli 400€ (iz Amsterdama)!

Primera:

Pariz – Honolulu 375€

Pariz – Maui 372€

Amsterdam – Honolulu 391€

Amsterdam – Fairbanks 404€

Amsterdam – Anchorage 412€

parizHavaji375e1

To sta le dva primera, na voljo je še veliko več ugodnih terminov v idealnem letnem času za obisk Havajev (januar in februar 2016) – ko je pri nas mraz in sneg, tam pa večno poletje! Le spremenite datume in število oseb na zgornjih povezavah in rezervirajte si vaš sanjski dopust!

Po tej ceni karte zagotovo ne bodo dolgo na voljo, zato ne odlašajte – prevoz do Pariza in Amsterdama si boste lahko organizirali tudi kasneje, cene iz Ljubljane so od 100€ naprej, iz bližnjih letališč pogosto še nekaj ceneje!

Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.